Той беше много завладяващ, интересен и интелигентен. Беше много земен.

...
Той беше много завладяващ, интересен и интелигентен. Беше много земен.
Коментари Харесай

Кралският биограф лейди Колин Кембъл: Принц Филип беше завладяващ човек и баща за пример

" Той беше доста вълнуващ, забавен и образован. Беше доста земен. " - това споделя за починалия принц Филип, херцог на Единбург, лейди Колин Кембъл, английска аристократка, писателка и кралски биограф. Тя има издадени 8 книги за английското кралско семейство, две от който за принцеса Даяна, неразказваната история на кралицата майка, бестселърът " Мегън и Хари - истината " и за брака на кралицата с принц Филип.

" Първо срещнах принц Филип, в случай че помня вярно, на 13 година, била съм още дете. Срещала съм го 20-25 пъти. Често го срещах на частни събирания - един-два пъти, когато аз бях по работа и той беше по работа.

Последния път, когато го вижда с цялото му семейство е през 2008 година Споделя, че някои са го виждали като леден човек, аз нейното мнение е, че не е бил подобен

Лейди Кембъл живее в замъка Горинг в Западен Съсекс, който е принадлежал на поета Пърси Шели. В дома й има доста портрети на кралското семейство.

В книгата " Бракът на Кралицата ", употребявайки своите безупречни източници, Лейди Кембъл споделя с детайлности за любовта на монарха с херцога на Единбург и тяхното семейство.

" Той изглеждаше прелестно, беше неустрашим, доста неустрашим. Всяко момиче би го намерило за прелъстителен " - споделя тя.

В годините кралският биограф се убеждава, че любовта на Елизабет Втора и Филип е била доста дълбока.

" Той я обичаше и искаше семейство. Обичаше да флиртува, само че това не значеше нищо. Не беше Дон Жуан, обичаше да флиртува с красиви девойки - нещо, което хората от неговото време правеха - чиста и почтена веселба ".

Малко хора знаят, че принц Филип е бил и татко за образец.

Лейди Колин Кембъл споделя още за Меган Маркъл и желанието и да стане най-коментираната жена в света, както и за избора мъжете на погребението да са с костюми, а не с униформи.

Заради пандемичните ограничения на погребението на принц Филип ще участват единствено 30 души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР