Това заяви водачът на листата на БСП за България Георги

...
Това заяви водачът на листата на БСП за България Георги
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Представяме план за първите 100 дни управление, защото гражданите искат да знаят какво ще се случва в държавата

Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски в ефира на Нова телевизия по отношение на ограничаващите ограничения и добави: „ Работа на Министерството на здравеопазването е да имунизира, само че не е единствено тяхна работа да пропагандират, всички би трябвало да поставим нужните старания, с цел да покажем на хората, че това нещо е потребно. “

В предаването “Здравей, България “ Свиленски изясни, че във всяка една политическа система има потребност от ръководещи и от съпротива. „ Когато ние имаме едни цели, и ги споделяме какви са те, и когато българските жители гласоподават за Българска социалистическа партия знаят какво да чакат, няма по какъв начин да водиш диалози с други политически партии, които са на радикално друга позиция. Ние продължаваме да бъдем поредни, че с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма по какъв начин да водим диалози, защото ние желаеме да променим модела, който те сътвориха “, разяснява социалистът. „ Оттук нататък представяме нашата стратегия за първите 100 дни, тъй като българските жители това чакат. Тях ги интересува да има държавно управление, то да бъде обединено към тези бързи ограничения за България за излизане от рецесиите “, сподели още той.

Георги Свиленски зададе въпросите, на които левицата чака отговор от останалите партии по време на акцията: „ Съгласни ли са, че Истанбулската спогодба не би трябвало да бъде утвърдена, че джендър идеологията не би трябвало да бъде вкарвана, че Република Северна Македония би трябвало да бъде присъединена към Европейски Съюз без да наруша контракта, който е подписан. Съгласни ли са, че би трябвало да бъде понижен Данък добавена стойност на храните от дребната потребителска кошница от 20% на 9%, че Данък добавена стойност на енергоносителите би трябвало да бъде понижен от 20% на 9%, с цел да бъдат облекчени българските жители, че би трябвало да има по 200 киловатчаса помощ на всяко семейство? “.

„ Ние към този момент 6 години показхаме в Народното събрание, че сме хора, които можем да водим разговор, че можем да приказваме и изслушваме, че има какво да предложим, единствено да е в границите на държавността и Конституцията “, разяснява Свиленски. По думите му, в случай че не се схванат по тези въпроси следва най-безотговорното, което към този момент сме го видели и което може да се случи на една страна.

Георги Свиленски бе безапелационен, че сега не се водят никакви диалози и единствените диалози, които би трябвало да се водят са по тези въпроси. „ Предстои приемането на Бюджет 2022 година, кой ще го направи? “, попита той.

Според социалиста, в случай че се сформира тройна или четворна коалиция, фигурата на министър-председател би трябвало да е консенсусна и допустима за българските жители.

Георги Свиленски напомни и обстоятелството, че представители на новата групировка са обикаляли структурата на Българска социалистическа партия за пропаганда.

Социалистът бе безапелационен, че Българска социалистическа партия поддържа президентската двойка Радев–Йотова и няма напрежение. „ Добри са ни връзките, вървим дружно в една посока да спечелим и президентските, и парламентарните избори “, разясни той.

В умозаключение Георги Свиленски изрази вяра за сформиране на национално-отговорно държавно управление. „ Представям си държавно управление, в което няма да вземат участие ГЕРБ и Движение за права и свободи, което ще работи по настоящите тематики. Да работим всички против бедността, всички за стабилността и всички за съблюдаване на законите и Конституцията “, заключи социалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР