Това заяви Васко Тодоров, общински съветник от БСП за България,

...
Това заяви Васко Тодоров, общински съветник от БСП за България,
Коментари Харесай

Васко Тодоров: Кметът на София откри неизползваем мост между ”Люлин” и Западния парк

Това съобщи Васко Тодоров, общински консултант от " Българска социалистическа партия за България ", във връзка информацията, че Йорданка Фандъкова дружно с кмета на " Люлин " Милко Младенов откриха негоден мост, който би трябвало да свързва Западния парк с " Люлин 10 ". Тодоров персонално ревизира в какво положение е строителния обект.

Общинският консултант изясни, че по данни от осведомителната табела строителните работи включват построяването на две спортни площадки и мост, който да свързва " Люлин 10 " с парка.

" Детските площадки не са приключени. Мостът е построен, само че не може да бъде употребен, защото към него има тиня, пясък, а пътят е изровен ", описа Тодоров.

По думите му разрешението за градеж е издадено през месец ноември 2020 година Строителната площадка е разкрита на 1 декември 2020 година а периода за осъществяване е до 1 декември тази година. " Съоръжението няма по какъв начин да бъде пуснато в употреба в период, защото довършителните работи ще лишават повече време ", счита той.

Васко Тодоров напомни и че реконструкцията на Западния парк е коствала на софиянци 15 млн. лв., от които 3 млн. лв. са взети непосредствено от бюджета на Столична община, а резултатът е жалък.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР