Това заяви в Пловдив съпредседателят на ВМРО и български евродепутат

...
Това заяви в Пловдив съпредседателят на ВМРО и български евродепутат
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Готови сме за избори

Това съобщи в Пловдив съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български евродепутат Ангел Джамбазки във връзка идните изключителни парламентарни избори на 2 октомври. Като означи, че са си взели поучения от съдружни неточности, той изясни, че от Вътрешна македонска революционна организация ще водят диалози с обединения, които дефинират себе си като българофилски и имат българоцентрично, национално мислене.

Джамбазки уточни, че от „ ИТН “ косвено са посочили, че нямат интерес от сходен диалог. Той изключи и коалиция с „ Възраждане “ като ги назова „ част от съветската хибридна агитация в цяла Европа “, която пази ползите на Кремъл. Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация назова идните избори „ страшна нелепост “, изкуствено основана от Движение за права и свободи благодарение на ГЕРБ и „ Възраждане “.
 
Ангел Джамбазки назова състава на четвъртото служебно държавно управление – изтъквам: „ впечатляващ на първо четене “. И акцентира, че в него няма хора с тежки политически биографии на корупция, а членовете на служебния кабинет са експерти в съответните ресори. Според съпредседателя на Вътрешна македонска революционна организация те имат да вземат решение доста тежки въпроси, защото следва доста тежка зима.

„ Заради безумната, безобразна и безотговорна политика по така наречен Зелена договорка, цената на тока и на всички енегроносители ще бъде фрапантно висока “, съобщи Ангел Джамбазки. Той прикани страната ни би трябвало да търси благоприятни условия за доставка на газ откъдето и да е другаде, само че не от „ Газпром “.

В Пловдив евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация се включи в отбелязването на 119-та годишнина от експлоадирането на Илинденско-Преображенското въстание. Тържественото честване се състоя пред паметника на героите в регион „ Южен “.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР