Това заяви в ефира на bTV кандидатът за кмет на

...
Това заяви в ефира на bTV кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

Деян Николов, ”Възраждане”: Ваня Григорова изглежда като кандидат...

Това съобщи в ефира на bTV претендентът за кмет на София от „ Възраждане “ Деян Николов.

 

" " Възраждане " влезе в тези избори, стартирайки от нулата. Това са ни първите огромни локални избори. От тази позиция ние няма по какъв начин да не сме удовлетворени, тъй като ние в този момент трайно ще влезем в локалната власт ", разяснява той.

 

„ Важното за нас най-много е, че ще имаме солидна група в Столичния общински съвет и се надявам, че посредством нея ще можем да упражняваме надзор и ще прокарваме някои положителни решения за града “, уточни кандидат-кметът.

 

Николов бе безапелационен, че за съпартийците му е е извънредно значимо да знаят претендентите, които отиват на балотаж, по какъв начин мислят и какво могат да чакат от тях.

 

Ако съперникът на Васил Терзиев на балотажа е Антон Хекимян обаче, съгласно него това ще са две лица на една и съща монета.

 

„ Сглобката от национално равнище, пренасяйки се на локално равнище – дали ще ръководи претендентът от едната половина на сглобката, или другият, не мисля, че има някакво кой знае какво значение “, счита претендентът за кмет на „ Възраждане “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР