Това заяви след среща с министър-председателите на Гърция - Алексис

...
Това заяви след среща с министър-председателите на Гърция - Алексис
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Чуе Какво Каза Бойко Борисов За Бъдещето На България И Цяла Европа! Премиерът Отсече, Че

Това съобщи след среща с министър-председателите на Гърция - Алексис Ципрас, и на Румъния - Михай Тудосе, и с президента на Сърбия Александър Вучич българският министър председател Бойко Борисов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той добави, че страните на Балканите желаят да оказват помощ на Европейския съюз да не мисли за нашия район.

Борисов акцентира, че четирите страни желаят да излъчват мир и разцвет и изясни, че това е в името на хората и тяхното успокоение и благополучие, повишение на приходите, развиване на бизнеса и туризма, реализация на общи планове.

Фактът, че президентът на Сърбия е сред нас, демонстрира, че въпреки и към момента неприсъединени, ние всичките настояваме и знаем, че естественото й място е в Европейски Съюз, и сред Гърция, България, Румъния, Хърватия, Словения, Австрия и Унгария не може да стои страна, неприета в Европейски Съюз.

Всички ние поставяме старания този развой да бъде интензивен и ще е от изгода за сигурността, мира и на Балканите, и на цяла Европа, сподели Борисов.

Нашето събиране пристигна в резултат на натурален развой след срещите ни. Това, че ползата в този район в инфраструктура като планове - жп линии, автомагистрали, съответствува, това ни прави сътрудници, съобщи министър председателят.

И четирите страни бихме могли да изиграем основна роля в името на напредъка, мира, стабилността и общото благополучие и развиване на региона. И четирите страни дружно можем да умножим силата, която всяка една от нас има в името на една обща цел, съобщи министър председателят на Гърция Алексис Ципрас, представен от Българска национална телевизия.

Сърбия се намира по пътя към Европа и съм признателен на България, Румъния и Гърция, които ми дават огромна поддръжка по този път, сподели президентът на Сърбия Александър Вучич. Смятам, че дружно можем да създадем доста за нашите жители, за техния стандарт, тъй че да имаме по-малко проблеми в сравнение с имаме, добави още той.

Ние всички сме част от Балканите, които могат да бъдат вход към Европа, или пък излаз от Европа, съобщи министър-председателят на Румъния Михай Тудосе. Убеден съм, че имаме едно доста прагматично партньорство, историята не ни чака, не можем да губим време.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР