Това заяви президентът на Франция Еманюел Макрон по време на

...
Това заяви президентът на Франция Еманюел Макрон по време на
Коментари Харесай

Макрон отдаде почит на загиналия жандармерист

Това съобщи президентът на Франция Еманюел Макрон по време на гала за отдаване на респект, съобщи Франс прес.

"Той се причислява към доблестното шествие на героите, на които се възхищаваше ", съобщи френският държавен глава, възхвалявайки умрелия и обещавайки, че "споменът за него ще живее ". "Ние не се борим единствено с терористичните организации, силите на Даеш и проповядващите ненавист и гибел имами. Ние се борим и с този незаконен ислямизъм, който работи на наша територия ", като индоктринира и корумпира, съобщи президентът в тържествената си тирада, произнесена в Двореца на инвалидите, където по традиция се отдава респект на умрелите огромни фигури на нацията.

"Този подъл зложелател изисква всеки жител да демонстрира зоркост и публично схващане ", съобщи френският президент, порицавайки "варварското реакционерство ". То "отхвърля смисъла, което ние придаваме на живота, полезност, отречена от терориста в Треб ", акцентира Макрон.

Той добави, че същата полезност е отхвърлил и килърът на Мирей Кнол , "който е умъртвил почтена и уязвима жена, тъй като е еврейка, като по този метод е потъпкал нашите полезности и нашата памет ", визирайки 85-годишната еврейка, оживяла в Холокоста.

Тази вечер в Париж ще се организира шествие в памет на Мирей Кнол. Шествието в памет на Арно Белтран мина постепенно от Пантеона до Двореца на инвалидите, ескортирано от жандармеристи, под аплодисментите на присъстващите, които се бяха събрали макар дъжда, съобщи ДПА, припомняйки, че подполковникът от жандармерията беше създаден посмъртно в полковник, откакто почина при заложническата рецесия.

45-годишният Арно Белтрам се замени със заложничка в супермаркета в Треб, в който терорист се барикадира и след това беше погубен .
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР