Това заяви пред журналисти съпредседателят на “Продължаваме Промяната Кирил Петков.  Mediapool

...
Това заяви пред журналисти съпредседателят на “Продължаваме Промяната Кирил Петков.  Mediapool
Коментари Харесай

Петков се зарече за бързо префасониране на КЗК

Това съобщи пред публицисти съпредседателят на “Продължаваме Промяната ” Кирил Петков. 

 

Mediapool в сряда първа заяви, че Комисия за защита на конкуренцията отваря пътя за поглъщането на " Булсатком " от " Виваком ". Служители обаче са на мнение, че това ще се отрази отрицателно на клиентите, тъй като ще има централизация на пазара. Служители на " Булсатком " от цялата страна се събират на митинг пред Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) на 1 февруари.

 

“Смяната на Комисия за защита на конкуренцията и промяната на закона би трябвало да станат голям приоритет. Ще приказваме с сътрудниците от ГЕРБ в утрешния ден “, заяви Кирил Петков.

 

Съпредседателят на Политическа партия уточни още, че публично ще стартират договаряния с “Демократична България ” за обща листа за евроизборите.

 

Той изясни, че Националният съвет на Политическа партия ще разисква три съществени точки, значими за партията и свързани с евроизборите. Освен договарянията с “Демократична България “, Петков посочи, че ще бъде разисквано и одобряването на Никола Минчев за лидер на листата. 

 

Ще имаме и вътрешни избори за всички други претенденти в листата на “Продължаваме смяната “ след лидера, “така че демокрацията да се покаже и от вътрешната страна преди да отиде извън “, разяснява съпредседателят на Политическа партия.

 

Във връзка с думите на вицепрезидента Илияна Йотова, че президентът Румен Радев е имал оферти да стане част от “сглобката “, Петков сподели: 

 

“Само тя може да каже. Напоследък се чудя, има изявления от заран до вечер по някакви завъртяни тематики, в които от наша позиция няма нищо действително, само че се хвърлят в медийното пространство, с цел да замъгляват публичното мнение “.

 

Попитан дали е обсъждан вид не президентът да се включи в сглобката, а просто да не я атакува, Кирил Петков съобщи: “В “Продължаваме смяната “ в никакъв случай сходно нещо дори не се е дискутирало “. 

Докато нямаме работещи институции и служби, от заран до вечер да си прехвърляме топката с думи е нещо, с което няма по какъв начин обществото да напредне, уточни Кирил Петков във връзка думите на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, че президентството е „ тъмна институция, цялостна с доста кеш “. 

" Службите би трябвало да бъдат придвижени напред, тъй като в противоположен случай нито аз, нито някой различен може да бъде пряк съдник пред микрофоните “, посочи Петков. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР