Това заяви пред bTV пулмологът и депутат в 45-тото Нароодно

...
Това заяви пред bTV пулмологът и депутат в 45-тото Нароодно
Коментари Харесай

Симидчиев: Бързо осъзнах, че предишното НС е било много дисфункционално

Това съобщи пред bTV пулмологът и народен представител в 45-тото Нароодно заседание от " Демократична България " Александър Симидчиев, който оглави здравната комисия.

Той още един път повтори потребността от въвеждането на ясни критерии и проект, който да се следва при пандемична конюнктура.

" Дали щабът е работил добре или зле можем да приказваме на база на отзиви и позиция. Нямаме ясни критерии, съгласно които би трябвало да се каже къде какво да се прави. Трябва да има ясни параметри, с цел да не се оставят хората с усещането, че би трябвало да се срещнат с някого, с цел да се отвори нещо ", добави Симидчиев.

" Нови опасности ще се основат с отварянето на учебните заведения през септември месец. Важно е да следим какво се случва от близко и да реагираме бързо и то районно. Би трябвало да имаме такова държание. Идеалният вид е оптимално да натискаме, с цел да може вирусът да угасне напълно. Трябва да имаме стабилно държание, основано на науката и данните. Ако имаме такова, ще победим. Ако не - ще играем на “Иде ми, пристигна ми ", добави пулмологът.

По мотив новината, че Европейският съюз няма да възобнови контракта си за доставка на ваксини с AstraZeneca, лекарят увери - решението е напълно на база проблемите с количествата, не става дума за здравни опасения. Оксфордският препарат против COVID-19 остава утвърден за приложимост на територията на блока.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР