Това заяви пред Българското национално радио политологът и университетски преподавател

...
Това заяви пред Българското национално радио политологът и университетски преподавател
Коментари Харесай

Иво Инджов: Ако кабинетът ”Василев” мине, страхът от бързо разтуряне на НС може да му осигурява подкрепа

Това съобщи пред Българското национално радио политологът и академични учител по политически връзки доцент Иво Инджов.

По думите му в случай че държавното управление с министър председател Асен Василев мине, то би трябвало да се опита да преведе страната през идващите сложни 6 месеца и да организира прям разговор с гласоподавателите. Никой съгласно него не желае предварителни избори - нито гласоподавателите, нито опозицията в лицето на ГЕРБ.

“Всички да имат едно мислено, че в границите на няколко месеца са вероятни предварителни избори, тъй като в изискванията на такава слаба поддръжка и търсене кой да запълни пробойните в ръководството не може да се ръководи ", уточни Инджов.

Според него за 6 месеца могат да се подхващат единствено палиативни ограничения и да не се позволяват огромни неточности, а по-късно да се види дали ще има по-голям небосвод на това ръководство, с цел да се мисли за по-дългосрочни промени.

" Може би ще се създадат старания и ще се реализиран частични триумфи по листата, който разгласи Кирил Петков, той включва приемане на тези 22 законопроекта, свързани с Плана за възобновяване, както и промяна на ръководителите на регулаторите, които са с изминал мандат и други Не може да се направи задълбочена промяна в изброените сфери в рамките единствено на 6 месеца ", съобщи Инждов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР