Това заяви първият заместник-постоянен представител на Русия в ООН Дмитрий

...
Това заяви първият заместник-постоянен представител на Русия в ООН Дмитрий
Коментари Харесай

Кремъл: Глупости! Все едно да кажем, че САЩ ще превземат Лондон

Това съобщи първият заместник-постоянен представител на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски, представен от съветската държавна осведомителна организация ТАСС.

Коментарът му идва на фона на паниката, която биха публични източници от Съединени американски щати. Според тяхната информация Русия е подготвена на 70% да нахлуе в Украйна, а при сходен сюжет Киев ще бъде високомерен до няколко дни.

Информацията бе публикувана от организация “Ройтерс”, които се позоваха на анонимни източници. По техни думи паниките са поради данни на специфичните служби.

Напрежението сред Запада и Русия поради рецесията с Украйна продължава. Кремъл е разположил над 100 хиляди военни по границата, а опасенията са, че обстановката ще ескалира и ще се стигне до въоръжен спор. Москва отича.

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков назова сходна информация празна и неоснователна ескалация на напрежението. Песков акцентира, че Русия не съставлява опасност за никого и че всички напредвания на съветските войски се правят на нейна територия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР