Това заяви Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание. Според

...
Това заяви Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание. Според
Коментари Харесай

Нинова: Борисов даде имунитета си под натиск и това е наш успех

Това съобщи Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание. Според нея " Голямата и същинската победа ще бъде, когато има транспарантен и обективен развой и се стигне до неоправдателна присъда “.

Лидерът на социалистите изясни, че даването на имунитета на Борисов през днешния ден се случва под напън: „ Знаете, че втора точка беше наложително гласоподаване на имунитета му в зала и може би е знаел, че ще падне – по тази причина бърза пред вятъра. Но втората причина вероятно е, че за интервала, в който се скри, за интервала, в който сякаш сътвориха комисия за имунитети и която не работи, смениха Гешев. Ще забележим във времето по какъв начин ще се развият нещата “, добави тя.

Нинова дефинира даването на имунитета като " бягство от позора " от негова страна, с цел да избегне четенето в зала. Тя добави, че евентуално Борисов " чака, че нещо по делото ще бъде покрито, неразследвано ".

„ Вчера комисията по имунитетите сякаш се събра, официално регистрира, че няма кворум, съзнателно, несъмнено, и не създаде никакво решение. Обаче през днешния ден, като видяха, че има импортирана точка и тя е неизбежна и ще се гласоподава в залата този имунитет – пред страха и позора, на който ще бъде подложен, Борисов си даде имунитета. Той го даде под напън и ние считаме това за собствен триумф “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР