Това училище е пример за социално включване. Тук няма деца,

...
Това училище е пример за социално включване. Тук няма деца,
Коментари Харесай

Вълчев в Бургас: В над 100 училища ще бъдат изградени STEM центрове

" Това учебно заведение е образец за обществено включване. Тук няма деца, които да са отпаднали от просветителната система. Това е извънредно значимо, тъй като образованието прави младежите освен по-конкурентни на пазара на труда, само че ги прави и по-добри хора. Затова продължаваме с ударните вложения в бранша. Образованието беше приоритет за нас през последните четири години, ще остане и отсега нататък. " Toва съобщи министър председателят, който посети Обединено учебно заведение „ Васил Левски “ в Бургас. През 2019 година бе приключено построяването на новия корпус на учебната постройка. Беше издигнат и нов физкултурен салон. Тяхното създаване струваше над 2 000 000 лв., като средства бяха обезпечени от държавното управление, община Бургас и от самото учебно заведение.
В Бургас министър председателят подчертава и върху високата оценка, която интернационалните експери от FITCH дадоха на България. „ Дължим това нещо и на учителите. Мотивацията и знанията им зареждат децата и по този начин вървим напред “, добави министър-председателят. Борисов бе безапелационен, че процесът по имунизация у нас ще бъде интензивен, като единствено за през днешния ден упованията са да имаме близо 15 000 000 ваксинирани българи . „ Затова и разпоредих по едно и също време с четвъртата фаза от имунизационния проект да се сътвори зелен кулоар за всички искащи да се имунизират. Няма различен метод, това е спасението от пандемията “, приключи министър председателят.
 Христо Иванов: Бойко Борисов подписва коалиция с COVID-19, с цел да остане на власт (ВИДЕО) Христо Иванов: Бойко Борисов подписва коалиция с COVID-19, с цел да остане на власт (ВИДЕО)
Бойко Борисов сега подписва коалиция с COVID-19, с цел да остане на власт. Това съобщи в ефира на предаването " Студио Actualno " съпред...
Министърът на образованието Красимир Вълчев уточни, че страната ни е една измежду дребното, които са приоритизирали просветителната система в акцията по имунизиране, включвайки учителите в предпочитаните групи . По време на визитата Вълчев означи постигнатото двойно нарастване на учителските хонорари, в резултат на което през днешния ден има два пъти повече претенденти за едно учителско място в страната – на база 2017 година „ В над 100 учебни заведения ще бъдат построени и новаторски STEM центрове , за което сме отделили над 20 млн. лева Не бива да забравяме и обезпечените от кабинета близо 12 милиона лв. за шкафчета в учебните заведения, където учениците могат да оставят учебниците си “, заяви министърът.
В ОУ „ Васил Левски “ в Бургас се образоват близо 500 деца, като образователното заведение развива и благоприятни условия за ранно кариерно насочване на учениците. Създедена е нова професионална паралелка „ Работник в производството на кулинарни произведения в заведенията за публично хранене и развлечения “ , в която се образоват 26 осмокласници от гимназиален стадий.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР