Това става ясно от публикация на фризьорката в социалните мрежи.

...
Това става ясно от публикация на фризьорката в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Собственичката на Магама Вили Боршукова: Апаши задигнаха перуки за 4 хиляди от салона

Това излиза наяве от обява на фризьорката в обществените мрежи. Загубата за салона е над 4000 лева Злосторниците били арестувани, като се открило, че са били с грузински паспорти.

Нападателите са отишли салона с концепцията да купят перуки. Докато личния състав се суетял към тях, те съумели да откраднат три на брой на обща стойност 4000 лева За благополучие камерите в салона със тон и по този начин разбойниците били хванати в крачка, писа Телеграф.

„ Внимание! Плъзнали се групи джепчий румънци и грузински роми!!! МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ, с цел да се предпазите вас и ваши близки. Ето фотоси на двама супер нагли крадци! За благополучие охранителните ни системи работят на макс. В момента са задържани за 72 часа. Нека дадем публичност и прокуратурата да си свърши работата. Благодаря на служителите на реда от шесто районно София за светкавичната интервенция!Ето ги хубавците. Единият се показва за Роман “, написа Вили Боршукова.



Именно камерите са записали и скандла с Жанета Опсипова, която твърди, че е била удряна от Вили Боршукова. „ Предала съм записите на движимости лица от прокуратурата. На тях ясно се вижда, че не съм докоснала с пръст въпросната персона. Съдът ще реши кое е прав “, споделя Вили Боршукова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР