Веднага след празниците от курортен комплекс Мальовица“ се заемат с

...
Веднага след празниците от курортен комплекс Мальовица“ се заемат с
Коментари Харесай

Великден в прегръдката на невероятната Рила предлага комплекс „Мальовица“

Веднага след празниците от курортен комплекс „ Мальовица “ се заемат с инсталирането на всички уреди от лятната приключенска зона, която ще бъде ситуирана на емблематичната Меча Поляна.

Много хора взимат решение къде да прекарат празничните почивни дни в последния миг, защото дълго се двоумят дали да бъдат на вилата, в чужбина, на море или в прегръдката на планината.

 

Представяме Ви една чудесна алтернатива да прекарате Великденските празници друго. В един курорт, който множеството хора свързват със ски спортовете и го посещават, когато има сняг, само че в действителност е същинска находка напролет и летните месеци. Това е планинският курорт Мальовица, чиято база за настаняване е напълно актуализирана в последните няколко години и дава отговор на всички модерни стандарти за улеснение и комфорт.

 

На уеб страницата на комплекс „ Мальовица “ всеки искащ може да се запознае с изключителната великденска оферта – пакет от 3 нощувки с включени закуски, специфичен великденски обяд, достъп до релакс център, великденски работилници за деца и възрастни, анимация за деца и още доста други.

 

Курортен комплекс Мальовица се намира в Рила планина на 30-тина км от гр. Самоков. Разположен е измежду гъсти борови гори и се намира на 1750 м надморска височина, което е недвусмислена гаранция за чист въздух.

 

През слънчевите месеци местността наоколо до курорта Мальовица е извънредно уместно място за феновете на разходките в планината – както безгрижните, по този начин и по-екстремните. Именно от този курорт е почнало и развиването на алпинизма в България. Това е станало допустимо с помощта на одобряването на Централната планинска школа, която през днешния ден с изключение на образователен център за алпинисти и скиори отчасти
изпълнява функционалността и на съвременен хотел. В нейната постройка се намира и най-високo разположеният Музей в страната – Музеят на алпинизма.

 

Любителите на пролетната природа могат да се насладят на някоя от многочислените планински пътеки, тръгващи от курорта, където е и „ входът “ на Национален парк Рила и да се потопят в морето от приказни планински гледки. Най-популярни са маршрутите до хижа Мальовица, Йончево езеро, Страшното езеро и връх Мальовица. От курорта оферират и наемане на квалифицирани планински водачи, както за самостоятелни, по този начин и за групови турове.

 

Веднага след празниците от курортен комплекс „ Мальовица “ се заемат с инсталирането на всички уреди от лятната приключенска зона, която ще бъде ситуирана на емблематичната Меча Поляна. Паркът за завършения това лято ще включва въжен град, бънджи, алпийски тролей, летен тубинг, надуваем палат и още други занимания, подобаващи за дребни и огромни.

Инфо: nbox.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР