Това стана ясно от публикуваната информация на Софийска градска прокуратураОсвен

...
Това стана ясно от публикуваната информация на Софийска градска прокуратураОсвен
Коментари Харесай

Кирил Петков е разпитан и за снежната топка, която полетя по него на Шипка

Това стана ясно от оповестената информация на Софийска градска прокуратура

Освен по делото за изнудване на Васил Божков, през днешния ден Кирил Петков е разпитан като очевидец и по друго дело, стана ясно от оповестената информация на Софийска градска прокуратура разпита след траялия повече от два часа и половина разпит на премиера, осведоми.

Петков е разпитан като потърпевш по дело, формирано за безчинство в Районната старозагорска прокуратура. Става дума случая от 3 март, когато на връх Шипка по Петков бяха хвърлени снежни топки.

От СГП изясняват, че с оглед служебните задължения на министър-председателя, той беше свикан за през днешния ден и за провеждането на разпита по делегация, който се извърши от следовател в СО-СГП директно след разпита му по делото за изнудване на Васил Божков. Материалите от извършения по делегация разпит на премиера Петков в качеството му на очевидец и потърпевш ще бъдат изпратени на следователя от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура – Стара Загора.

След повторния разпит извършен по-рано през днешния ден, Петков сподели пред чакащите го публицисти, че е дал доста в детайли същата информация и сведения, каквито дал при първия разпит.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР