Това съобщи високопоставен представител на американската администрация на брифинг за

...
Това съобщи високопоставен представител на американската администрация на брифинг за
Коментари Харесай

Г-7 затяга достъпа на Русия до финансовата система frognews.bg

Това заяви почитан представител на американската администрация на брифинг за публицисти, който беше отдаден на присъединяване на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в срещата на Г-7.

От изказванията на американския чиновник следва, че Г-7 има намерение да блокира замразените по-рано съветски активи, до момента в който Москва не приключи войната.

 

„ Ще видите, че се подхващат нови стъпки за икономическа изолираност на Русия, за намаляване на способността й да води война. Ще видите спомагателни задължения в този смисъл в изказването на Г-7 по отношение на Украйна.

 

Първо, ще има обилни старания, ориентирани към удар върху способността на Русия да получава запаси за своята война. Второ, ще видите старания, ориентирани към малките врати за заобикаляне на предходните западни ограничаващи ограничения против Москва.

 

Трето, ще има по-нататъшни стъпки за понижаване на зависимостта от съветската сила.

 

Четвърто, ще има удостоверение на уговорката за опазване на суверенните активи на Русия, замразени на Запад, неподвижни до края на войната. Те ще бъдат изложени в изказване за Украйна “, сподели представителят на изпълнителната власт на Съединени американски щати.

 

Освен това той удостовери, че цялата „ Седморка “ е за опазване в действие на механизма за установяване на пределни цени на съветските въглеводородни първични материали, употребен преди този момент, разяснява Банкер.

 

„ Ние оставаме ангажирани с по-нататъшното поддържане на тавана на цените на съветските въглеводороди, в това число ефикасен мониторинг за това и използването му, като в същото време заобикаляме резултатите на разпространяването му към други промишлености и поддържаме световната енергийна сигурност “, уточни служителят на администрацията на Вашингтон.

 

„ Нашият ангажимент за стягане на “гайките ” по отношение на Русия остава толкоз мощен, колкото и предходната година “, добави той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР