Това са Рени Русева, Денис Данев и европейските шампиони съответно

...
Това са Рени Русева, Денис Данев и европейските шампиони съответно
Коментари Харесай

Четирима русенци ще се състезават в Европейското първенство по вдигане на тежести

Това са Рени Русева, Денис Данев и европейските първенци надлежно при дамите и мъжете Надежда  Нгуен и Ангел Русев

Четирима русенски щангисти ще показват Русе и България на идното Европейско състезание по повдигане на тежести за юноши и девойки до 20 и 23 години, оповестиха от клуба. Надпреварата стартира в неделя и ще се организира в Дурас, Албания. В състава селекциониран от старши треньора на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов попаднаха Рени Русева, Денис Данев и европейските първенци надлежно при дамите и мъжете Надежда Нгуен и Ангел Русев. И четиримата са състезатели на Тежкоатлетически състезателен клуб – Русе. Трима от тях ще излязат на спортния подиум още в първия ден на Европейското състезание.

Рени Русева ще се състезава в категория до 45 кг при девойките до 20 години, Денис Данев ще се състезава в категория до 55 кг при юношите до 20 години, а Надежда Нгуен в категория до 49 кг при девойките до 23 години. В понеделник от 16 часа на подиума ще излезе двукратният европейски първенец при мъжете Ангел Русев, който ще се състезава в категория до 61 кг при юношите до 23 години.

Заедно с четиримата щангисти за Албания ще пътува един от техните персонални треньори Радослав Атанасов, който ще ги извежда на спортния подиум.

Заради разногласията към управлението на  родната федерация по щанги, присъединяване на състезателите и техните треньори, както и разноските по пътуването ще бъдат за сметка на персоналните клубове на състезателите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР