Това правителство не направи нищо за хората, за бизнеса, за

...
Това правителство не направи нищо за хората, за бизнеса, за
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Олигарсите на правителството свалят Кирил Петков

Това държавно управление не направи нищо за хората, за бизнеса, за земеделските производители.

Единственото, което прави е да обслужва олигарсите. Техните олигарси смъкват това държавно управление. Това изрично съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид в изявление за бТВ.

Няма тематична коалиция. Така съперниците се пробват да оправдават личното си изтощение, разяснява Хамид изказванията на ръководещите за нов съюз сред партиите, които отстраниха Никола Минчев от председателския пост в Народно събрание – ГЕРБ-СДС, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ”.

Нищо не ни е събрало. Ние сме опозиционна партия. Работата на опозицията е да демонстрира недъзите на ръководството. И ние това вършим. А ръководството е провалено. То е най-некадърното за целия преход. То ще се самосвали. То към този момент се е самосвалило, само че те не го осъзнават, акцентира Хамид.

Властта желае да си обезпечи болшинство Народното събрание, само че това не може да става по методите на Гогол с пазаруване на мъртви души, съобщи още Хамид Хамид. И добави: В момента се прави такова пазаруване на мъртви души. В медиите има задоволително информация, че върви подобен развой. Има и ужасна инфлация. В медиите се твърди, че първите гласове са били по 1 милион, в този момент са 3 милиона. Излиза, че първите са прецакани, уточни зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.

Хамид Хамид разяснява и пререканието с депутата от „ Продължаваме промяната ” Настимир Ананиев.

През цялото време бях с тил, пробвайки се да въведа ред, сподели Хамид. Ананиев бълваше всевъзможни хули и обиди, в случай че ги кажа Съвет за електронни медии ще затвори бТВ за 6 месеца, добави той.

Искам обаче да поднеса своите извинения за грозната ми постъпка. Не беше редно, съобщи депутатът.

„ Признавам, че бях надигран и надхитрен, тъй като бях предизвикан от Ананиев – по този начин ловко извърши този плонж… Нали не мислите, че с тези дребни ръчички мога да съборя този великан? Той е с две глави по-висок от мен и най-малко с 46 кг по-тежък. Той е Крали Марко, като скала е. Този човек и с фадрома не мога да го съборя. Едно време Божидар Искренов имаше доста неповторим гений като футболист – с доста внезапна чупка в кръста по този начин падаше за дузпа, че нямаше арбитър, който да не му я даде. Вчера господин Ананиев единствено с докосването по този начин се хвърли, че би му завидял и Божидар Искренов, в случай че гледа тези фрагменти. Уникален провокатор“, разяснява още Хамид Хамид. Той напомни по какъв начин преди години с една кофа Ананиев се търкалял в коридорите на Народно събрание, провокирайки шестима охранители от НСО да го влачат, а той да крещи: „ Аз имам права ”.

Изключителен актьор. Уважавам го за тези му качества, сподели Хамид. И съобщи, че номинира Настимир Ананиев за министър председател. Има силата на Борисов и дипломатичността на Кунева. Ако не стане, ще го предложа за ръководител на Народно събрание, там горе няма кой да го бутне, сподели Хамид.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР