Това потвърди пред Дир.бг заместник-градският прокурор Зорница Таскова. Министър-председателят е

...
Това потвърди пред Дир.бг заместник-градският прокурор Зорница Таскова. Министър-председателят е
Коментари Харесай

От Последните Минути: България Се Разтресе От Това, Което Се Случи Току-Що С Бойко Борисов! Премиерът Е Бил

Това удостовери пред Дир.бг заместник-градският прокурор Зорница Таскова.

Министър-председателят е бил свикан преди обяд, само че от прокуратурата няма да дадат повече информация, защото става въпрос за инспекция, която ще завърши в границите на десетина дни.

Тя бе формирана по сигнал на Гражданско придвижване " Борец " и от придвижване " Възраждане " поради думите на Борисов: " В Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик и хора, които са купували гласове и то от пандизчии “. Премиерът обаче отхвърли да отиде в Народното събрание и да назове въпросните депутати, което отключи абсурда, довел до оставката на Димитър Главчев като ръководител на Народното събрание.

По-рано през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров заяви пред публицисти, че Бойко Борисов е свикан да даде пояснения през днешния ден, само че не бе сигурен дали това е станало.

По думите на Цацаров, показанията на министър-председателя са били забавени само, тъй като той е пътувал отвън страната. Разпитът е бил плануван за през днешния ден, тъй като на следващия ден Борисов отново отпътува.

Главният прокурор посочи, че в случай че зависи от него няма да се самосезира за изказванията, тъй като „ тези сигнали малко или доста обслужват политически цели ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР