“Това отличие е признание за последователните усилия на господин Кундуридис

...
“Това отличие е признание за последователните усилия на господин Кундуридис
Коментари Харесай

Радев удостои с орден „Мадарски конник“ посланика на Кипър у нас

“Това отличие е самопризнание за поредните старания на господин Кундуридис в икономическа, финансова и сферата на сигурността среда.Това сподели президентът Румен Радев, който удостои посланика на Република Кипър Мариос Кундуридис с медал „ Мадарски конник “ първа степен за изключително огромните му заслуги за укрепването и развиването на българо-кипърските връзки.

„ Със своята дейна активност господин Кундуридис способства и за разгръщането на другарството и взаимно преференциалното съдействие сред Република Кипър и България. Безспорни са неговите старания за взаимоотношението по отношение на всички значими въпроси от общо значение за нашите две страни по линия на съдействието ни в Европейски Съюз ”, добави Радев.

“Това дългогодишно съдействие се базира на общата ни просвета и история. От общността на немалкото приключили специалността си българи в Кипър, през общите ни старания за справяне с миграцията, използването на общ метод за провокациите в Европейски Съюз, допринасящи за мира и сигурността в страната, са построили взаимоотношенията сред България и Кипър и са създали вероятен напредъкът сред общото ни другарство и надълбоко съдействие “, сподели още президентът.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР