Това отговори издигнатият от ГЕРБ Анастас Герджиков на въпроса на

...
Това отговори издигнатият от ГЕРБ Анастас Герджиков на въпроса на
Коментари Харесай

Герджиков нямал шкафчета. Не бил обвързан с нито една партия, а защо Младен Маринов го развежда из страната?

Това отговори издигнатият от ГЕРБ Анастас Герджиков на въпроса на съперника си Румен Радев дали поддържа дейностите на прокуратурата за забавянето за следствията за шкафчета, кюлчета, парцели в Барселона.

" Искате да ме пришиете с някоя партия, с някой, който има грехове. Не се срамя от поддръжката на никой български жител. Нямам шкафчета, не съм привързан с никоя партия. Подкрепям всяка неоправдателна присъда за човек, който е направил нещо неправилно. Моята цел е да обединя всички български жители към значимата цел - да се излезе от политическата рецесия ", съобщи ректорът на СУ.

На собствен ред той попита: " Защо в никакъв случай не признавате, че грешите? "

Радев опонира: " Не е е правилно. За 5 години отстоях истината, мога да бъда горделив от това, че способствах за възбуждане на гражданската сила за смяна. Ако хората виждаха грешката в мен, нямаше да ме поддържат, съобщи Радев и добави: " Вие казвате, че нямате нищо общо с партия ГЕРБ. Напротив, тези хора вървят с вас и ви показват из страната. Как да нямате нищо общо с тези хора ".

" Най-голямата ми неточност, че не съумях да допринеса за по-ранното събаряне на режима на Борисов. Можех, полагах всички старания. Вие сте претендентът на коалиция " Магнитски ". Младен Маринов ви развежда из станата, какъв да сте? ", обърна се Радев към Герджиков, а ние ви препомняме тази фотография от преди дни:

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР