Това обяви специалистът по спортно право Георги Градев В комисиите

...
Това обяви специалистът по спортно право Георги Градев В комисиите
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Хора от комисиите на Конгреса на БФС били с криминална регистрация

Това разгласи експертът по спортно право Георги Градев В комисиите на Конгреса на БФС имаше хора с престъпна регистрация. Това сензационно разгласи експертът по спортно право Георги Градев в изявление за " Спортал ". " Всички комисии бяха авансово избрани и наложени накуп на конгреса. В тях влизаха единствено представители, посочени от Борислав Михайлов. Къде е демокрацията в това нещо ", съобщи господин Градев.

Той разкри и забавен миг при преброяването на бюлетините. " В Зона " София " всичко беше съвършено, благодаря на хората, които се оправиха доста професионално и правилно. Но не по този начин беше във Велико Търново. От комисията по избора, където имаше хора с престъпна регистрация оповестиха една от бюлетините за недействителна и не позволиха тя да бъде показана на покровителите на Бербатов. Аз помолих представителя от УЕФА, той се намеси и се оказа, че това е постоянно подаден глас за Димитър Бербатов, който в последна сметка беше регистриран ", съобщи Георги Градев.

Той сподели още, че при тях е постъпил сигнал, че един пратеник съставлява три клуба от Пловдивско, единият от които не развива активност. " В седмицата преди Конгреса поискахме по формален път лист с делегатите, с цел да проверим дали сигналът е правилен. Но не ни го предоставиха. Така, че не може да твърдим, че това е правилно, само че не успяхме да го проверим ", добави експертът по спортно право.

Той добави, че към момента не са излезли отчетите на пратениците на ФИФА и УЕФА. " Но аз приказвах с тях в залата и те бяха на мнение, че има нарушаване на Устава на БФС. Постоянно вървя в европейската централа, контактувам с доста хора и ви споделям, че там вратата е съществено затръшната за Боби Михайлов. Стилиян Петров приключи на доста високо равнище школа за мениджъри и хората в УЕФА биха желали да го видят него като началник до Димитър Бератов ", добави Градев, който направи прогноза, че през 2022 година президентът на БФС ще се споделя Бербатов. 

Специалистът по спортно право добави, че настоящето управление е останало шокирано от резултата на Конгреса. " Те 40 минути не знаеха какво да вършат, ходеха напред-назад и се чудиха по какъв начин да постъпят. В последна сметка оповестиха решението за побезда на Михайлов, с цел да може ние да сме жалващата се страна. Но желая да ви кажа, че доста хора, които гласоподаваха за настоящия президент са доста разочаровани от избора му на Изпълком и към този момент са на страната на Бербатов. Що се отнася до състава на Изпълкома, то може да се окаже, че и той е нелегитимно определен. Защото множеството членове са определени със 130-150, 160 гласа, а както знаем бяха нужни най-малко 242, както бе обявено при започване на Конгреса. Никой не е правил броене на кворума в залата преди гласуването за Изпълком ", добави той.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР