Ще има правителство между ГЕРБ, ДПС и ИТН. Не знам

...
Ще има правителство между ГЕРБ, ДПС и ИТН. Не знам
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ще има правителство между ГЕРБ, ДПС и ИТН

„ Ще има държавно управление сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Не знам каква форма, коалиция или скрита поддръжка. Ние, несъмнено, ще гласуваме срещу. Мисля, че ще има държавно управление и е належащо да има. Още едни избори ще са злополука. Според мен Борисов ни хвърли в избори, с цел да смъкна резултата на ПП-ДБ и те да са по-слаби и да са по-удобен сътрудник. “ Това сподели някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Тежка загуба на изборите, пагубни резултати, поех отговорност и подадох оставка. Някой назова това, което се случи дворцов прелом. Дворцов прелом с пешки и пионки, тъй като зад това, което се случва сега в Българска социалистическа партия стоят напълно други сили “, добави още тя.

Нинова е безапелационна,че няма да си отдръпна оставката. Според нея, сега текат процеси за тя да не бъде позволена до директен избор за водач на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова: Ще има държавно управление сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ 19.06.24 18:53 Хърватия и Албания завършиха с тъждество на Евро 2024 19.06.24 18:38 Карлос Контрера: След като мост едвам не погуби млада жена в София, камъните към този момент летят по главата на Терзиев 19.06.24 18:14 Слави Трифонов категорично явен: Има Такъв Народ няма да поддържа държавно управление с първия или с втория мандат 19.06.24 18:12 Пожар до вилната зона в Казанлък 19.06.24 17:51

„ Дали да бъда изключена от партията, дали да бъда осъдена една година да не мога да аплайвам за управителни постове. Седи един мозъчен концерн и умува по кой член от устава да ме накаже с една цел – служебно да ме отстранят от опцията да аплайвам още веднъж за ръководител. Искам да се обърна към социалистите – не давайте директният избор да падне и ръководителят да се избира от всички членове. Ако до септември и октомври към момента партия, организация и социалисти ме предлагат и желаят, ще обсъдим и ще реша “, съобщи още Корнелия Нинова.

SafeNews напомня, че Има Такъв Народ няма да поддържа държавно управление с първия или с втория мандат.

„ Има задоволително доста партии и свободно мислещи депутати, които да подхващат подобен ход.Аз се надявам и очаквам третият мандат да пристигна в ИТН и тогава ние ще предложим експертно държавно управление, което да свърши избрани и значими за страната неща за несъмнено време. “ Това написа във фейсбук лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

Източник: bTV

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР