Това може да съдим от изящния пръстен, който краси ръката

...
Това може да съдим от изящния пръстен, който краси ръката
Коментари Харесай

Менделсон звучи: Мария Илиева минава под венчило

Това може да съдим от изящния пръстен, който краси ръката й. Мария, която е и наставник в „ Гласът на България “ към този момент не крие скъпия подарък, с който приятелят й Александър Междуречки я подари.

Брюнетката носи на ръката си голям годежен пръстен. Справките демонстрират, че цената му доближава цели 10 000 лева При едно от последните си телевизионни гостувания тя го сподели в цялостния му искра и мрежата прегря в идващите минути.

В края на диалога водещите попитаха Илиева за въпросното украшение и дали в действителност е получила предложение за брак. Начинът, по който отвърна Мария внесе повече от изясненост по въпроса.

" Повече от омъжена съм! Вречена съм в любовта на живота си вечно. Ако тръгнем да вършим този микропразник сигурно няма да го крием. Мисля, че това са естествени стадии от живота. Когато ги усетиш - идват, в случай че не дойдат - все тая. Не ми е безусловно значимо да съм омъжена ", съобщи тя.

" Имам прелестен мъж до себе си и това ми дава независимост. Той е опора на фантазиите ми. " Така Мария Илиева разказа индивида до нея - предприемача Александър Междуречки. Певицата подари обичания си с щерка преди 2 година

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР