Това може да предизвика вагинална гъбична инфекцияПредставете си горещ летен

...
Това може да предизвика вагинална гъбична инфекцияПредставете си горещ летен
Коментари Харесай

Не стойте с мокър бански дълго време!

Това може да провокира вагинална гъбична зараза

Представете си парещ летен ден, който прекарвате на пясъчния морски бряг, на реката или просто на село. Всеки от тези типове отдих няма да мине без бански костюм. Влизате във водата и след половин час, да вземем за пример плуване, мислите, че би трябвало да изсъхнете на слънце и да си извършите нови слънчеви бани напряко в влажен бански. Правилно ли е? Разбира се, че не, тъй като мокрите бански могат да причинят непоправима щета, сигнализира.

Първо, мокрият бански може да провокира вагинална гъбична зараза. Това е най-често срещаната гъбична зараза измежду нежния пол, с която се сблъсква съвсем всяка жена. Всяка представителка на нежния пол има гъбички във влагалището, само че инфекцията поражда единствено при положение на ph нарушавания. Това да вземем за пример може да се случи, в случай че бактериите, които нормално управляват популациите от дрожди, не могат да си свършат работата.

Рискът да "прихване " заболяването е още по-голям, в случай че момичето не смени мокрия си бански с чисто и изсъхнало долни дрехи. Продължителното носене на влажен бански може доста да усили риска от зараза. Но в това време самият той е по-често дразнещ фактор, а не източник на зараза. Ако се чудите дали мокрият бански може непосредствено да аргументи гъбична зараза, то отговорът е изрично не. Но може да усили рисковете. И всичко зависи от това какъв брой време сте прекарали в него.

Така че гъбичките може да виреят в застояла, влажна и топла среда. Именно такава атмосфера се основава вътре в мокрия ви бански. В същото време самото плуване предизвиква зараза. Вагиналната гъбична зараза ще аргументи разнообразни проблеми: сърбеж, парене, обособяване, миризма.

Второ, мокрият бански може да аргументи мъчителен обрив. В рамките на три до четири минути откакто излезете от водата, дерматофитните гъбички стартират да се развъждат във влакната на мокрия бански. Най-активният развой протича в гънките на кожата, на повърхността на бедрата и в слабините. При подобен проблем се следи мощно зачервяване на кожата.

Трето, заплахата чака дамите, посещаващи басейни, които са цялостни с вода с хлор. Въпреки обстоятелството, че е в положение да се дезинфекцира водата и да предотврати нездравословните резултати от разнообразни болести, тя също допуска известна заплаха. Това ще предизвика образуването на горните проблеми в региона на слабините, в случай че не свалите мокрите си бански незабавно след къпане, а също така е добре да изперете добре банския си след потреблението му.

Като цяло престоят в хлорирана вода е извънредно нездравословен за дамите. В края на краищата хлорът трансформира равнището на рН на вагиналната лигавица, „ отмива “ потребните бактерии, които бързо се заменят с условно патогенни, провокирайки развиването на разнообразни инфекции. И най-после, мокрият бански може да аргументи хипотермия в тялото ви. Дори и на жаркото слънце. Контактът на мокра тъкан с ингвиналната област може да охлади пикочно-половата система, което ще докара до обостряне на цистит.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР