Това мнение изрази в ефира на NOVA NEWS адвокат Александър

...
Това мнение изрази в ефира на NOVA NEWS адвокат Александър
Коментари Харесай

Адв. Кашъмов за Червения пират: В България клошарите са виновни...

Това мнение изрази в ефира на NOVA NEWS юрист Александър Кашъмов, изпълнителен шеф на стратегия „ Достъп до информация ”.

 

„ Тази изключителна неубедителност, до степен на превзетост и панаирност на говоренето на висши фигури, които чакаме да ни бранят от престъпността, не за първи път се демонстрира по този метод. Може би това има за цел да обезсърчи обществото да откри същинските виновници ”, счита той.

По думите му протичащото се в този момент е и резултат от промяната, извършена в правосъдната система. „ Виждаме това, което се е натрупало, то излиза, тъй като Конституцията беше променена ”, добави експертът.

 

Адв. Лора Георгиева от Антикорупционния фонд от своя страна сподели във връка със заканите към арбитър Цариградска, че просто един човек, който си има персонални проблеми внезапно е решил да заплашва и магистрат. Не виждам какви биха били претекстовете за сходно деяние, посочи тя.

Георгиева бе безапелационна, че не излиза наяве по какъв начин скитникът е имал достъп до арбитър Цариградска, с цел да й насочва закани. „ Част от тях са пристигнали през познати, а друга част - през уеб страницата на Плевенския съд. Може би този клошар има достъп и до интернет ”, разясни тя.

 

Според нея катализатор за протичащото се през последните месеци е „ напрежение сред Бойко Борисов и Иван Гешев, а след това - опълчването сред Сарафов и Гешев и говоренето в интерес на единия, на другия ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР