Това лято официалните ангажименти на принцеса Леонор и инфанта София

...
Това лято официалните ангажименти на принцеса Леонор и инфанта София
Коментари Харесай

Впечатляващата трансформация на принцеса Леонор

Това лято формалните задължения на принцеса Леонор и инфанта София се усилиха. Не единствено тъй като са във почивка и имат време за това, само че и тъй като към този момент са задоволително огромни, с цел да ги извършват.
 Кралица Летисия, принцеса Леонор, инфанта София и присъединяване им премиите Princesa de Girona
Принцеса Леонор в светлините на прожекторите

Испанската престолонаследничка е все по-активна

През уикенда 16-годишната престолонаследничка и 15-годишната й сестра бяха в Лондон.

Там децата на крал Фелипе и кралица Летисия участваха на мача на женския народен тим по футбол на Испания против Дания. Срещата приключи с победа на иберийките и на 20 юли те ще играят на четвъртфинал против Англия.

Леонор и София следиха срещата от формалната ложа на стадион " Брентфорд ", където разговаряха и с президента на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес. Преди това се срещнаха и със самия женски тим, с цел да му пожелаят триумф.

От списание Hola оповестяват, че това е първото независим интернационален ангажимент на принцеса Леонор и инфанта София. Заради него Леонор се завърна във Англия, където по принцип учи в колежа Atlantic.

16-годишната принцеса е престолонаследникът на испанския престол, в случай че Фелипе и Летисия не се снабдят със наследник. Тогава престолът в Испания се поставя първо на дете от мъжки пол. Предвид възрастта на монарсите - на 54 и на 49 години надлежно, това е малко евентуално.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР