Това коментира бившият ни посланик в Русия Илиян Василев след

...
Това коментира бившият ни посланик в Русия Илиян Василев след
Коментари Харесай

Илиян Василев: ”Няма пробив, Бойко прави метани на Ердоган”

Това разяснява някогашният ни дипломат в Русия Илиян Василев след вчерашната знакова среща сред водачите на Европейски Съюз и турския президент във Варна.

Ето какво написа той във Facebook:

"Както и подозирах, заради липса на наличие и Ердоган, и Борисов го удариха на пиар. Възстановявали се връзките сред Турция и Европейски Съюз - това е толкоз насилено и гротескно, че бие всевъзможни върхове.

Всеки, който познава механизмите на Европейски Съюз политиката, знае, че нито Туск, нито Юнкер могат да създадат пробив, тъй като Ердоган е недопустим по доста основание - няма по какъв начин нито Германия, нито Франция, нито Британия, нито Австрия - въобще не виждам европейска страна, която да се съгласи с тези формулировки и с това, че във Варна бил реализиран пробив, изключително при задълбочаващите се характеропатии на режима на Ердоган - насилието вътре и отвън Турция.

Освен Европейска комисия да се е съгласила да даде пари на Турция за бежанците ( Туск и Юнкер в действителност дадоха обещание пари - б.р.). Но това не е нито пробив, нито триумф, най-малко не за Европейски Съюз.

Борисов пита Ердоган за тракийските бежанци, само че и той има искания >>
Бойко прави отново метани и услуги на "приятеля Ердоган ", тъй като имат някакви общи ползи. А всички заедно са награбили с шепи от дипломатическите служебни етикети. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР