Това, което се случва сега пред Парламента е един от

...
Това, което се случва сега пред Парламента е един от
Коментари Харесай

Политологът Цветанка Андреева: Учил ли е премиерът в Харвард за Лудостта на тълпите? Случващото се пред парламента е тест за правителството, дошло на вълната на пропагандата на Радевия юмручен протест

" Това, което се случва в този момент пред Парламента е един от многото проби за държавното управление, което пристигна на вълната на пропагандата на юмручния митинг на Радев ".

Това написа в обществените мрежи преди минути политологът Цветанка Андреева във връзка митингите пред Народното събрание.

" Площадната народна власт на " Възраждане " трансформира Кирил Петков и Рашков в статукво.
Как ще реагира властта? Ще излезе ли в този момент Радев да поддържа жителите в настояванията им към властта в Парламента и Министерски съвет или ще заглушат връзките?

Нека в този момент Рашков да си влезе в същинската роля на министър. Да забележим по какъв начин ще покаже, че Министерство на вътрешните работи не е просто инструмент за удари против политическите съперници, а институция гарантираща гражданския мир и правото на митинг?
свързани новини28972на 17.12.2021
Нека да забележим осъзнава ли в този момент Кирил Петков, който приветстваше тези жители да излязат на митинг, с цел да изразят позицията си, какво има отсреща си като публичен напън? Учил ли е в Харвард за " Лудостта на тълпите "?

Знаят ли от Промяната продължава и обединението им по какъв начин ще ръководят отсега нататък в изискванията на възходящ обществен стрес, намаляваща приемливост към ръководещите и все по-интензивен стопански напън върху обществото? ", написа Андреева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР