Това, което руснаците наричат избори, този път има малко по-различен

...
Това, което руснаците наричат избори, този път има малко по-различен
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Путин инвестира в цели партии у нас

„ Това, което руснаците назовават избори, този път има малко по-различен смисъл. Идеята е да се сътвори т.нар, „ безконечен путинизъм ”. Тези избори отстраняват последните останки на това, което поставяше под подозрение неговото ръководство. Путин желае в очите на личното си население да наподобява закрепостен – че въплъщава Русия ”. Това сподели в студиото на „ На фокус с Лора Крумова ” някогашният министър на външните работи Надежда Нейнски.

„ С убийството на Навални съветският президент искаше да покаже, че режимът му към този момент не се прави на либерален, даже в противен случай – ще бъде безсърдечен с враговете си ”, добави тя. Според дипломата Кремъл е основал облика на супергерой на Владимир Путин – на положителният държател, който се бори с „ неприятния Запад ”.

Според Нейнски България не е прикрит съдружник на Путин, само че у нас има хора, които се надяват на протекция и финансиране от него. „ Русия влага в обособени политици, само че към този момент и в цели партии. Битката на идните евроизбори ще е доста сериозна, тъй като Путин цели да заеме положителни позиции в Европарламента ”, твърди някогашният външен министър. Според нея изборът на нов български патриарх също ще е плод на сериозна геополитическа борба.

Надежда Нейски разяснява и вътрешната политика на страната ни. „ Смятам, че ще имаме държавно управление и след ротацията, само че е значимо какъв ще е съставът му и дали ще прави промени ”, уточни тя. Категоричното ѝ мнение е, че би трябвало да има съдружно съглашение за времето на целия мандат. „ Не би трябвало да се приказва за съответни имена на министри, а за политика ”, твърди някогашният посланик номер едно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР