Това, което наистина търсите, ви търси вас. Това, което не

...
Това, което наистина търсите, ви търси вас. Това, което не
Коментари Харесай

Това, което действително търсите, ви търси вас!

 26972589_2276100962616636_633792835_o
Това, което в действителност търсите, ви търси вас. Това, което не търсите, скоро ще ви напусне. Движението в света не се случва заради  неналичието на нещо, а постоянно е ориентирано към постигането на следното – което е  наличие, небързане, доверие. Отпуснете се, дишайте, отворете широко  ръцете си през днешния ден. Бъдете нежни, състрадателни, дано подозренията ви са  някъде наоколо.

Всичко ще пристигна при вас. Ще изпитате  усета и на триумфа, и на неуспеха, и на удоволствието и на болката, най-голямата наслада и най-дълбокото. Свийте гнездо за всички тези изгубени фрагменти на  античния и безконечен собствен АЗ. Доверявайте се на това, което идва при вас и на това, което си отива. Повярвайте в това,  което остава и в това, което ви напуща. Доверете се даже на подозренията.

Това, което в действителност търсите, ви търси тъкмо по този начин, както вие го търсите – в края на краищата вие търсите единствено в огледалото. Вие търсите вашето наличие и в никакъв случай не сте били отделени от него. Веднага щом го откриете, вие сте този, който го е намерил. Веднага щом узнаете това, вие сте ценител. Приемате го дотолкоз надълбоко, колкото дълбоки сте вие.

Изобилието – всичко това е ваше, добито без особени старания. Това е чудото на всяко поемане, на всеки удар на сърцето. Това е всяко пулсиращо чувство и изтръпване в тялото. Това е наслада, горест, детонация на творчество. Това е ненадейно възсъединение или неочаквана загуба.

Това е нов късмет да срещнете себе си. Това е нов ден в  живота, където той  ви кани да опитате всичко, което  може да ви предложи. Това е свежестта на този миг, даден ви изцяло гратис. Това е скъп подарък, който ви се предлага. Изпълнен, укротен, вие играете със своите зараждащи и разтварящи се стремежи, по този начин както океанът играе в личните си простори  с обичаните си талази.

Автор: Джеф Фостър

В подсъзнанието ни са записани десетки отрицателни стратегии. Как да ги изтрием?

 

Повечето от отрицателните стратегии пораждат в детството. Тъй като детето е отворено към света, доверява се на родителите си и се пробва да “бъде добричко. ” Но и в съзнателните години…

Цялата публикация

Мистерия: Излъчването от сърцето – по какъв начин нашето схващане въздейства на ДНК

 

Някои открития в региона на генетиката  дават съображение да се одобри, че генетичните кодове на организма може и да не се намират  в молекулата на ДНК. Когато учените сложили биологична…

Цялата публикация

7-те вируса на човешкото схващане, които ни заразяват всеки ден

 

Нашата планета – това е пасмина от алчни видове, които желаят да сграбчен парче от пая, без да го споделят с никого. Всички заблуди  на човечеството плуват на повърхността –…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР