Това, което можем да обобщим като тенденция е, че на

...
Това, което можем да обобщим като тенденция е, че на
Коментари Харесай

Павел Вълчев, Алфа Рисърч: За Ваня Григорова са гласували и симпатизанти на „Възраждане“, ПП, както и ГЕРБ

Това, което можем да обобщим като наклонност е, че на доста места ще има втори тур в кметската конкуренция. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ Павел Вълчев от Алфа рисърч. Според него на доста места ще следим фрагментирани локални парламенти, а Политическа партия към този момент навлизат в локалната власт.
Много положително предасавяне виждаме на Политическа партия в София на първи тур, със забележителна преднина пред останалите участници.
Павел Вълчев от Алфа рисърч

Големият въпрос от изборния ден е какво се случва с изборния развой, тъй като виждаме доста неточности в протоколи, не е за подценяване и броят на невалидните бюлетини, уточни Галя Гогова от Маркет линкс.
Има секции в страната с една трета невалидни бюлетини. По наши дании има сред 15-20-25% невалидни бюлетини, което е доста огромен проблем и въпросът по-скоро е машинния избор, който от една страна може да приключи доста неприятни практики, а от друга – делът на функционалната неначетеност.
Галя Гогова от Маркет линкс

Според Павел Вълчев машината отстрани този тип неточности при преброяването. По думите му резултатът за София не е толкоз неочакван, тъй като борбата за второто място е била част от прогнозите на социолозите. Трябва да се каже обаче, че кандидатурата на Ваня Григорова е извънредно мощна, виждаме един мажоритарен избор, доста по-широк кръг от хора гласоподават за нея, сподели още Вълчев.

За нея са дали своят вот симпатизанти на „ Възраждане “, Политическа партия, както и ГЕРБ, тъй че тя сплоти една много необятна външна страна, сподели още Павел Вълчев.

Вижте цялото изявление във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР