Това каза заместник вътрешният министър Мария Бийчър От август м.г.

...
Това каза заместник вътрешният министър Мария Бийчър От август м.г.
Коментари Харесай

За година жертвите на катастрофи у нас са намалели с 12

Това сподели заместител вътрешният министър Мария Бийчър

От август м.г. до август т.г. жертвите на пътнотранспортни катастрофи у нас са намалели с 12, което значи, че ограниченията, които ползва служебното държавно управление, дават своя резултат. Това сподели пред публицисти заместник-министърът на вътрешните работи Мария Бийчър, оповестява Българска телеграфна агенция. Тя и представители на управлението на вътрешното министерство участваха на заупокойна работа в катедралния храм " Св. Александър Невски " в София във връзка Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни катастрофи.

" Правим нужните разбори, тактики, концепции - в кратковременен и дълготраен проект - тази тематика да бъде предпочитана и да могат да се намерят най-полезните решения, които дейно да предотвратят подобен вид нарушавания ", акцентира Бийчър. В ден първи от работата си настоящето служебно държавно управление е подхванало съответни ограничения, с цел да се предотврати войната на пътя, която е камшик на съвремието, и нейните жертви ", уточни тя. " Днес почитаме и замълчаваме пред паметта на всички тези, които не са съумели да " прескочат този миг ", сподели зам.-министърът.
 
" Днес е денят, в който би трябвало да сведем глави ", добави контрольор Мария Ботева, " Пътна полиция ", ГДНП.

" Младите водачи на първо място да бъдат деликатни, когато потеглят за пръв път на шофьорски курсове, да бъдат виновни ", моли зам.-министър Бийчър. По думите ѝ е доста значимо, когато сядаш зад кормилото, да имаш отговорност какво правиш.

С решение на Генералната асамблея на Организация на обединените нации от 26 октомври 2005 година, третата неделя от ноември е оповестена за Световен ден за удостояване на жертвите на пътнотранспортни катастрофи, напомня на уеб страницата си Министерство на вътрешните работи. Традиционно страната ни показва своята съпричастност и се включва в самодейността. Във всички храмове у нас на публично записаните вероизповедания ще се състоят заупокойни служби, съгласно традициите на всяка вяра, се споделя още в информацията от вътрешното министерство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР