Това каза съпредседателят на ДБ Владислав Панев пред БТВ. Той

...
Това каза съпредседателят на ДБ Владислав Панев пред БТВ. Той
Коментари Харесай

Владислав Панев: Ако Христо Иванов няма да е министър, ние имаме и други специалисти

Това сподели съпредседателят на Демократична България Владислав Панев пред БТВ. Той добави: “Би било тези браншове да се управляват от хора на Демократична България. Важно е какво обособените обединения могат да дадат в другите браншове. Надявам се другата седмица всичко да бъде готово и да се показа на жителите. Има гаранция, че тои кабинет може да е сполучлив, не толкоз да изкара мандата си, а да постави основите на измененията.

Всякакви варианти са на масата. Обсъждат се нови министерства, друга конструкция. Смятаме, че дигитализацията са главен приоритет. това може да се показва в ново министерство.

Има разлики, само че е значимо да се виждат приликите и да се реализират промени. Трябва да забележим кое е най-полезно. Нека да се направи разбор за АЕЦ “Белене” и “Козлодуй”. Не мисля, че ще се запише, че ще се подпише контракт за нови нуклеарни мощности. Ние сме чели предизборните стратегии на сътрудниците ни и има разлики. Договорихме се, че в средносрочен проект разноските ще са до 40 % от Брутният вътрешен продукт. Оптимист съм, е това държавно управление ще направи промени, потребни за България. разумно е Кирил Петков и Асен Василев да са на тези позиции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР