Това е въпросът, който си задават хората, попаднали в ситуация,

...
Това е въпросът, който си задават хората, попаднали в ситуация,
Коментари Харесай

Има ли изобщо РИОСВ-Бургас директор?

Това е въпросът, който си задават хората, попаднали в обстановка, която изисква връзка с главата на бургаската екоинспекция

Има ли в действителност РИОСВ-Бургас нов вр.и. шеф? Това е въпросът, който си задават хората, попаднали в обстановка, която изисква връзка с главата на бургаската екоинспекция.

Оказва се, че Наталия Пачеманова , която бе назначена преди две седмици, даже не е стъпила в кабинета си повече от един път или два пъти. Тя в началото се разболяла от ковид, излязла в болнични и надлежно в  карантина, след което обаче решила да си пусне и заплатен годишен отпуск.

Все още не е ясно дали Пачеманова ще бъде на работа на 12 октомври, когато е свикана Експертна комисия във връзка капиталово предложение за огромния фотоволтаичен парк край поморийското село Лъка.

„ Не давам изявленията, скърбя, в карантина съм! Не е в моите пълномощия да бъда на експертен съвет, завършвам с изявлението, тъй като не ми е добре “ , сбита бе Флагман.бг Наталия Пачеманова.  Тя не пожела да отговори къде се намира сега - дали в родния си град Харманли, или в Бургас, в случай че е получила ведомствено жилище.

Всъщност точно Пачеманова би трябвало да разпише документите за създаване или възбраната за слънчевия парк. Става въпрос за 100 мВт централа, която ще е най-голямата в България. Проблемът е, че попада в зона „ Натура “ и има законодателен вакуум, защото страната не е приела нови правила за реализирането на сходни планове, а старите важат до края на 2020 година. Заради това и досегашният вр.и.д. Зинка Стойкова отхвърляше да подпише разрешението, както и предходните шефове.

Наталия Пачеманова преди този момент оглавяваше екоинспекция в Хасково , след което бе назначена в Бургас с краткотрайна заповед – за 30 дни – до 23 октомври. В момента тече и състезанието за избор на титуляр.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР