Това е очевидна промяна в стратегията на терористичните групировки, тъй

...
Това е очевидна промяна в стратегията на терористичните групировки, тъй
Коментари Харесай

Аларма! Огромна Опасност Е Надвиснала Над Хората, Които Пътуват С Влакове! В Мерника Са На

Това е явна смяна в тактиката на терористичните групировки, защото до неотдавна те главно призоваваха да се прегазват хора с транспортни средства и да се нападат униформени чиновници по сигурността.

През юли профилираната разследваща група SITE, която следи радикалните ислямистки групировки по света, към този момент предизвести, че терористичната формация ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) предизвиква своите бойци да предизвикват вреди посредством дерайлирането на влакове и взривяването на газопроводи или петролопроводи.

През август " Ал Кайда " също беше дадена за образец за подстрекаването на " вълци единаци " да провеждат дейности за бойкот на жп линии на Запад посредством потреблението на материали, които са елементарно налични, написа нюз.бг.

Според френската полиция транспортната инфраструктура и средства имат " доста структурни недостатъци " и са " привилегирована цел ", изключително гарите. Туристическите места също би трябвало да се следят по-бдително, защото при положение на атентат има капацитет за повече човешки жертви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР