Това е най-трудната година за празниците на изкуствата "Аполония", но

...
Това е най-трудната година за празниците на изкуствата "Аполония", но
Коментари Харесай

Министър Банов откри първото събитие от програмата на Аполония 2019

Това е най-трудната година за празниците на изкуствата "Аполония ", само че може да се окаже най-успешна.

Това сподели министърът на културата Боил Банов на откриването на първото събитие от програмата на "Аполония 2019 " - изложбата "Великата хубост ", което се състоя в Художествената изложба в остарелия град в Созопол. Той добави, че съгласно него устойчивите персони се потвърждават в сложни времена и пожела на добър час на тазгодишното издание.

Директорът на фондация "Аполония " Маргарита Димитрова даде начало на фестивала и откри изложбата "Великата хубост ", в която се намират едно до друго творби на имена от артистичната група на естетическите революционери от 90-те - група "XXL ", дружно с създатели като Красимир Добрев, деятел от друга именита група от този интервал "Диско'95 ", както и Венелин Шурелов - име, обвързвано с концепциите на арт група "Виа Понтика ".

По време на същото събитие се състоя откриването и на изложбата "Плакати за арт фестивали ", която е на площада пред Художествената изложба. И двете експозиции могат да бъдат прегледани до края на празници на изкуствата "Аполония 2019 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР