Това е. И четвъртият сезон на Игри на волята вече

...
Това е. И четвъртият сезон на Игри на волята вече
Коментари Харесай

Джаферович събра участниците от Игри на волята на щур купон?

Това е. И четвъртият сезон на " Игри на волята " към този момент е история. Алекса Ерски е новият победител. А той показа, че с премията ще сбъдне фантазията си за общ дом с Елица. 

От сторитата на участниците видяхме, че множеството от тях са чествали финала дружно в столичен бар, само че това надалеч не е било единственото празненство за края на Игрите. В профила си в Инстаграм Евгения Джаферович разгласява фотоси от друго познато ни място - Резиденцията, която беше по този начин мечтана от всички племена в продължение на 3 месеца, написа Plovdiv24.
 
                             

По всичко проличава, че някои от участниците са се събрали на емблематичната локация, с цел да отпразнуват края на фотосите и едно незабравимо за цялостен живот лято.

На купона са били спечелилият Алекса, половинката му Елица, както и Гого, Цветан, Генчо, Мирела, Виктория, Георги, Лефтеров, Ралица, Георги, Зори, Мани, Фейгин.
 
                             

Съдейки по това в чий профил се появиха фотосите, бихме предположили, че точно инфлуенсърката е уредник на празненството.

" Поздравления за финалната тройка! Уникална игра! Браво, момчета! ", написа Евгения, която качи фотосите. Във вечерта на финала пък всички са се събрали в бар, като за първи път на едно място са били спечелилият Алекса и Аспарух, с който сякаш щеше да има пердах, написа vbox7.
                             

„ Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с битката в България. Треньорът ми е тук и имам доста положителни спаринг сътрудници. Вече две години живеем в колата на Елица, непрекъснато сме в придвижване. Но имам вяра, че 100-те хиляди ще ни оказват помощ. Моята фантазия беше ние двамата да си намерим наше място “, това сподели огромният победител в шоуто.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР