Това е един бърз, лесен и икономичен начин за направата

...
Това е един бърз, лесен и икономичен начин за направата
Коментари Харесай

С този трик никога няма да ви се налага да чистите плочките

Това е един бърз, елементарен и пестелив метод за изработката на екологично чист препарат, с който ще може да почистите плочките вкъщи без съвсем никакви старания. Ето по какъв начин.

Необходими артикули:

3 стръка розмарин
 С този трик в никакъв случай към този момент няма да ви се постанова да чистите щорите С този трик в никакъв случай към този момент няма да ви се постанова да чистите щорите
За да не се стига до неприятното положение на тези щори, след което да поставяме огромни старания за измиването им, е належащо постоянно да се година..

5 капки етерично масло от чаено дърво

1 литър вода

Начин на подготвяне:

Изсипете водата в обособен съд. Към нея прибавете пресния розмарин. Сложете водата на котлона, с цел да заври, след което я премахнете от там. Оставете я да се охлади и към нея прибавете 5 капки етерично масло от чаено дърво. Изсипете разтвора в съд с херметическо затваряне и съхранявайте продукта на изсъхнало и ветровито място. Използвайте препарата като естествено средство за разчистване на плочките в кухнята и банята. Ще се очаровате от невероятния мирис, който остава след неговата приложимост.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР