Това, че някой не те обича така, както на теб

...
Това, че някой не те обича така, както на теб
Коментари Харесай

Защо мъжете и жените обичат различно?

„ Това, че някой не те обича по този начин, както на теб ти се желае, напълно не значи, че не те обича с цялото си създание. “ Този обичан откъс на Габриел Гарсия Маркес важи с цялостна мощ за обичта сред мъжа и дамата. Ние се влюбваме друго, само че това не значи, че един от нас обича по-малко.

Жените сме по-емоционални, а мъжете залагат на плътската обич. За тях платоничните усеща не значат доста. Мъжът рядко се влюбва преди да е правил секс с дамата до себе си.

Мъжете не показват възприятията си и не приказват за тях, само че това не значи, че ги нямат. Един мъж може да те обича с цялото си сърце, само че да не ти го каже в прав текст, с цел да не наподобява като женчо. Повечето от тях демонстрират възприятията си посредством дейности, тъй че е хубаво да се вглеждаме в тях повече ;)

via GIPHY

Всички страдаме от любовна тъга, само че го демонстрираме друго. Мъжете също се натъжават при мисълта, че могат да ни изгубят, те също се усещат зле след скандал, на тях също им липсваме. Проблемът е, че множеството мъже считат, че нямат право да показват възприятията си или няма да се гледа с положително око на тях в случай че го вършат.

Мъжете не премислят, не проучват, не драматизират. За тях всичко е тъкмо такова, каквото е. Скарали сте се – ще се сдобрите, споделила си, че не се сърдиш, значи не се сърдиш, целувката е просто целувка, сексът е просто секс, а когато ти каже, че те обича, значи в действителност те обича:) 

Свободното време и пространството също имат разнообразни измерения за нас. Жените се завладяваме по-лесно. Ние желаеме да прекарваме всеки момент с обичания и да бъдем прегръщани, обичани, целувани. Мъжете държат на персоналното си време и пространство, само че това напълно не значи, че не ни обичат.

via GIPHY

Мъжете желаят да бъдат нужни, а дамите – закриляни ;) Или най-малко при множеството от нас е по този начин. И ето тук е огромната ни допирна точка. Мъжът обича да се грижи за дамата до себе си, а коя жена не харесва да бъде обгрижвана:)

И още за любовта и разликите сред нас:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР