Това, че изпращаме август, съвсем не означава, че трябва да

...
Това, че изпращаме август, съвсем не означава, че трябва да
Коментари Харесай

3 любими дестинации за дълъг септемврийски уикенд

Това, че изпращаме август, напълно не значи, че би трябвало да спрем с проектите за пътешестване. Напротив, септември ни дава не малко благоприятни условия да си откраднем още някой и различен топъл ден, да си подарим още един дълъг уикенд. Достатъчно е да изберем дестинация, която да е на не повече от 2-3 часа път със аероплан, да си букнем полети и нощувки, да организираме обичания човек или няколко приятелки и да изберем няколко готини тоалета. Да, ние, Момичетата, обичаме да съобразяваме стайлинга си с мястото, на което отиваме.

За да ви улесним оптимално в приготвянето на багажа, поканихме Звезди от @mint.stories, която освен ни показа фрагменти от своите пътувания, само че и направи страхотна селекция от, с цел да ви въодушеви в избора на облекла за всяко едно от тези места. Наскоро Fashion Days изцяло обновиха мобилното си приложение и към този момент можете да го ползвате на всички места и когато и да е, даже и на път. И в случай че някъде из тези дребни улички сте се въодушевили за някоя красива рокля, елегантно украшение или нова чанта, то можете да откриете своята нова шопинг находка единствено с едно превъртане в телефона си. До 15.09.21 с код 10APP в приложението на Fashion Days ще можете да ползвате 10% отстъпка за облекла, обувки и аксесоари, като той не може да бъде смесен с други кодове за отстъпка. 

А ето накъде бихме се отправили този септември:



Истанбул, Турция

Колкото и пъти да сте ходили там, сме сигурни, че още не сте видели всичко в този извънреден град, който е на по-малко час разстояние със аероплан от София, само че и също толкоз наличен, в случай че ви се пътува с кола. Истанбул е напоен от история, само че и от аромати, усети и музика, които изпълват даже и най-малките улички. И към Таксим, и към Египетския пазар за подправки, и към Ортакьой. Ако не ви се обикаля по класическите туристически направления и към този момент сте виждали Света София, Синята джамия и Топкапъ сарай, по-скоро се отправете към най-известния бул. Истиклял, където освен можете да се отдадете на шопинг, само че и да се насладите на благоуханен чай или турско кафе в някой от кафенетата в директните му. Магазини на висок клас фешън марки пък ще откриете в един от най-известните квартали – Нишанташъ, където има и страхотни места за ядене.

Ако е времето е хубаво, можете да си отделите единия ден за разходка с лодка до Принцовите острови. Достатъчно е да се разноските из най-големия – Буюкада, с цел да се потопите в същинска сантиментална турска приказка. И като стана въпрос за романтика, вечерна разходка с лодка около Босфора е измежду нещата, които изцяло ще ви накарат да се влюбите в този град и да се връщате в него, още веднъж и още веднъж. А в него си представяме, че носим някоя красива дълга рокля в пъстър принт, комбинирана с комфортни сандали и макси бижута. 



Рокля Motivi, очила Sting, обеци Highstreet Jewels, сандали Alohas, всичко от Fashion Days

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР