Това би означавало активно участие в боевете с руските сили,

...
Това би означавало активно участие в боевете с руските сили,
Коментари Харесай

Американски военни отхвърлят идеята за забранена за полети зона над Украйна

Това би означавало интензивно присъединяване в боевете с съветските сили, изясни военачалник Марк Мил

Председателят на Съвета на началник-щабовете на САЩгенералМарк Мили посети през днешния ден Рига. По време на визитата пред локални медии той изключи концепцията за отделяне на зона неразрешена за полети в Украйна, тъй като това би означавало интензивно присъединяване в боевете с съветските сили, съобщи Франс прес.

"Ако бъде оповестена зона, неразрешена за полети, някои би трябвало да следи дали тя се съблюдава. Тогава би трябвало човек да отиде там и да се бори интензивно с съветските военновъздушни сили ", разясни генералът пред локални медии. "Това не е нещо, което генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, нито различен почитан политически началник от страна членка на Алианса би желал да се случи ", съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.

"Следователно през днешния ден аз не съм в течение на нито един проект за определяне на такава зона ", добави военачалник Мили.

Украйна желае от няколко дни отделяне на такава зона. По-рано през днешния ден съветският президент Владимир Путин предизвести, че Русия ще счита за страна в спора всяка страна, която се пробва да наложи сходна зона над Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР