“Това беше опустошителна година написа в публикация в личния си

...
“Това беше опустошителна година написа в публикация в личния си
Коментари Харесай

Прогнозата на Бил Гейтс за COVID-19 и ваксинирането през 2021

“Това беше опустошителна година ” написа в обява в персоналния си блог GatesNotes, като уточни очевидното през 2020-а. Пандемията е умъртвила 1,6 милиона души по целия свят, а инфектираните са 73 милиона.
Пандемията стана причина и за големи стопански вреди. Убийствата на Джордж Флойд и Бриона Тейлър, пожарите и президентските избори, които не могат да се сравнят с никои други избори до момента способстваха за разтърсванията в Съединени американски щати, написа филантропът, представен от Forbes, на което се базира money.bg.
 Философията на Бил Гейтс: По-добре детето да стои пред компютъра, в сравнение с пред тв приемника Философията на Бил Гейтс: По-добре детето да стои пред компютъра, в сравнение с пред тв приемника
Списание " Esquire " разгласява някои от главните житейски правила, които създателят на " Майкрософт " (Microsoft) Бил Гейтс твърди, че с...
Според Гейтс обаче през идната година ще има повече положителни вести. “Хората в никакъв случай не са постигнали по-голям прогрес във връзка с която и да е болест за една година, в сравнение с светът реализира при ковид тази година. ”, написа той като акцентира зашеметяващия теоретичен прогрес, реализиран при създаването и разпространяването на ефикасни ваксини против Covid-19.
При състояние, че създаването на ваксина лишава 10 години, учените сътвориха голям брой ваксини срещу Covid-19 през тази година и това ще е единствено една от многочислените научни достижения, които Гейтс счита, че ще забележим през 2021 година
“До пролетта имунизациите от Moderna и Pfizer – BioNTech, със незабавно позволение от Администрацията по храните и медикаментите, би трябвало да доближат “мащаба, в който ще имат световно влияние ”.

Броят на смъртните случаи и случаите на инфектирани би трябвало да намалеят в богатите страни, счита той, което значи, че “животът ще бъде доста по-близо до естествения, в съпоставяне със в този момент ”.
 Бил Гейтс с апел ограничаващите ограничения да останат и през 2021 година Бил Гейтс с апел ограничаващите ограничения да останат и през 2021 година
Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс за следващ път направи коментар по адрес на пандемията от новия ковид, алармирайки защо...
По думите на триумфът на имунизациите Moderna и Pfizer – BioNTech е добър за други компании, които към момента създават свои ваксини. “Сега, когато учените знаят, че вирусът може да бъде нападнат, те имат съображение да бъдат оптимисти и за техните ваксини ”, написа той.
Двете сполучливи ваксини употребяват нова технология с осведомителна РНК (иРНК), отбелязва Гейтс. “Не инцидентно иРНК имунизациите бяха първите, които излязоха за приложимост, ” споделя той.
Според Центровете за надзор на болесттите този тип ваксини учат нашите кафези по какъв начин да създават протеин, който провокира имунен отговор в телата ни.
Гейтс споделя, че неговата благотворителна фондация работи върху иРНК ваксини от 2014 година, с цел да ги употребява против ХИВ и малария, а технологията в този момент разрешава “безпрецедентен прогрес ” против Covid-19.
Друго предизвикателство обаче е произвеждането на задоволително дози за целия свят. Ще са нужни сред 5 – 10 милиарда дози, според от това дали имунизациите изискват една или две дози за един човек. По думите на Гейтс международните компании за ваксини нормално създават общо 6 милиарда дози годишно противогрипни ваксини и детски имунизации, наред с другите.
 Бил Гейтс и милиардерите като него подаряват, само че за какво Бил Гейтс и милиардерите като него подаряват, само че за какво
В пика на пандемията от ковид американският милиардер и човеколюбец Бил Гейтс се оказа в центъра на публичното внимание. Той, с...
За да може производството на ваксини против Covid-19 да нарасне, без да се жертва производството на останалите нужни ваксини, Гейтс споделя, че неговата фондация свързва фирмите за ваксини в богати страни с огромни производители в разрастващите се страни.
Гейтс обръща внимание и на някои “фалшиви тайни теории ” към имунизациите Covid-19, в това число някои, които “включват жена ми Мелинда Гейтс и мен ”.
По мотив това, той споделя, че двамата ще продължат да разискват обществено финансирането на ваксини, тъй като “искаме всички деца да имат късмет да пораснат, усещаме отговорност от позиция на благосъстоянието ни, да помогнем на обществото ”.
визира и друго предизвикателство, а точно изменението на климата.
През февруари той издава книга по тематиката, озаглавена “Как да избегнем климатично злополучие ” (How to Avoid a Climate Disaster) в която споделя 15-годишния си опит от финансиране на изследвания за това събитие.
 Появи се нов обезпокоителен признак на COVID-19 Появи се нов обезпокоителен признак на COVID-19
Руски учен заяви нов обезпокоителен признак на COVID-19. Той се вижда при част от преболедувалите към този момент подлата болест. При тях мoж...
Изглежда, че идващата администрация на Байдън е по-фокусирана върху изменението на климата, като написа, че “САЩ са подготвени да възобновят водещата си роля ” за понижаване на световните излъчвания на парникови газове през идната година.
Според него идната среща на Организация на обединените нации през ноември 2021 година ще събере международни водачи, които ще разискват изменението на климата за първи път след срещата на върха в Париж през 2015 година

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР