Тото може да е от най-обичаните български рапъри, но определено

...
Тото може да е от най-обичаните български рапъри, но определено
Коментари Харесай

Просто прелестни: Вижте първи снимки от тайната сватба на Тото

Тото може да е от най-обичаните български рапъри, само че несъмнено се старае да резервира персоналния си живот отвън светлините на прожекторите. Така той стана татко цели два пъти, като обичаната му Кристин съумя са скрие бременността си до самия край. За появяването на двата малчугана - момченце и момиченце се разбра доста след ражданията.

Сега пък Тото и очарователната русокоска се и ожениха скрито. Явно тържеството е било в стеснен фамилен и другарски кръг, защото за него по този начин и не се разчу авансово. За щастливото събитие научихме само от профилите в обществените мрежи на двойката.

В неделя Тото разгласява фотография, от която стана ясно, че с Кристин са си споделили "Да ". Малко преди този момент бе и рожденият ден на изпълнителя, а явно подаръкът за него е било точно сватбеното празненство.

Двамата са отпразнували любовта си в ресторант на брега на язовир Пасарел, без доста звук и суетност. За момента снимковият материал от сватбата е нищожен, като Тото е разгласил единствено един кадър със брачната половинка си и евентуално другарската им двойка, които са били кумове. Останалите фотоси са оповестени от техни другари и не бихме могли да подминем невероятната визия на булката, която е избрала приказна рокля за огромния ден.

На тържеството, несъмнено, не е липсвала и музика онлайн, като специфичните осъществявания са били от Невена Цонева и Борис Солтарийски.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР