Тотнъм ще разследва обвинения в расизъм спрямо СонОтборът на Тотнъм

...
Тотнъм ще разследва обвинения в расизъм спрямо СонОтборът на Тотнъм
Коментари Харесай

Тотнъм ще разследва обвинения в расизъм спрямо Сон

Тотнъм ще проверява обвинявания в расизъм по отношение на Сон
Отборът на Тотнъм ще проверява обвинявания в расизъм по отношение на Хюн-Мин Сон по време на мача на,,шпорите “ с Манчестър Юнайтед на,,Уембли “ в неделя. Привърженикът на Тотнъм и публицист Джеймс Дикенс твърди, че обидното скандиране към Сон е било отправено от почитател на,,шпорите “.

Дикенс удостовери, че работи с клуба за идентифицирането на виновника.,,Не съм ставал очевидец на демонстрация на расизъм във футбола за 15 години. Но през днешния ден това се случи и бе непоносимо. Докладвах неотложно на стюардите. Тотнъм ще проверяват случилото се “, показа журналистът.

БГНЕС напомня, че това не е първият случай, в който лондончани се забъркват в расистки скандал в последно време. По време на дербито на Северен Лондон на,,Емирейтс “ сред Арсенал и Тотнъм, последовател на,,шпорите “ хвърли обелка от банан по нападателя на,,артилеристите “ Пиер-Емерик Обамеянг. Фенът бе санкциониран и получи четиригодишна възбрана за посещаване на мачове на обичания тим. Тотнъм гостува на Фулъм в друго лондонско дерби в идващия кръг във Висшата лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР