Тотална селяндурщина показа Маруан Фелайни, халфът на Манчестър Юнайтед. Той

...
Тотална селяндурщина показа Маруан Фелайни, халфът на Манчестър Юнайтед. Той
Коментари Харесай

Играч на Юнайтед тръгна като чобанин за Осло, смеят му се

Тотална селяндурщина сподели Маруан Фелайни, халфът на Манчестър Юнайтед. Той се появи на летището тази заран по..джапанки.

Едно на ръка, че това е неприятен усет, даже когато футболистът играе десен бек на Скрита мощ Мъдрево. Второ, Юнайтед потегли за Осло, само че белгийският национал очевидно няма табиет да ревизира къде лети. Днес в норвежката столица оптималната температура е 19 градуса, дават го облачно.

Надеждата на стилните естети в града е, че Фелайни в действителност е приел офертата на турския Галатасарай и няма да излага повече британския гранд. Виж, в Истанбул ще може да върви и необут.

Припомняме, преди броени дни халфът се забърка и в секс скандал. Две дами се оплакаха, че Фелайни ги свалял по интернет, като им пращал фотоси на пениса си. Едната се вързала и пристигнала от Америка, само че след няколко извършения била изгонена от аса на Юнайтед.

Иначе мениджърът Жозе Моуриньо излета кисел за Осло, където през днешния ден Юнайтед играе с Валеренга. В сряда е контролата със Сампдория в Дъблин и сезонът стартира. това тормози Специалния, който упорства за още 1-2 покупки. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР