Тошко Йорданов пуска скандален запис на телефонен разговор между отцепилия

...
Тошко Йорданов пуска скандален запис на телефонен разговор между отцепилия
Коментари Харесай

ИТН изнесе скандален запис на Радостин Василев, убеждава депутатка да напусне с него

Тошко Йорданов пуска абсурден запис на телефонен диалог сред отделилия се от Има Такъв Народ Радостин Василев и различен депутат Кристинка Иванова. От записа се чува по какъв начин Василев я убеждава да смъкват доверието си от Слави Трифонов и да се отделят от „ ИТН “. Тя изрично му отхвърля, като през това време той и изяснява, че те няма да поддържат " Продължаваме промяната ". След като Иванова му споделя, че е трансформирала решението си, Василев ѝ споделя, че би трябвало да подаде оставка и да напусне Народното събрание.

Иванова съобщи, че е била и различен път заплашвана от Радостин Василев.

Разговорът може да чуете тук:



„ Заплахи, закани. Надявам се да се задейства прокуратурата и Министерство на вътрешните работи “, разяснява Йорданов. Той отхвърли изказванията на Радостин Василев, че го е заставял да не закачи дефинира персони.

„ Щастлив съм, че сходен нравствен боклук не е при нас. Предполагам чухте, че са имали среща с Петков в неговия апартамент. Моралът на Петков е какъвто разбиранията му за Конституцията – никакъв “, безапелационен бе Тошко Йорданов в коментар след изнесения запис.

„ В този миг се случва нещо невиждано, изложени сме на извънреден напън от мутри. Слушах пламенното слово на Радостин Василев, само че тъй като на едната везна сега в общественото пространство стоят лъжите, а от другата страна сядаме ние, ще разясняваме единствено и само обстоятелствата и истината. Днес е един прелестен ден, тъй като преди към час видяхме едни хора, които с държанието си в народен ефир потвърдиха, че са предатели. Бяхте очевидци на един куп неистини, без нито един факт. За това ние като свободни и демократични хора заставаме пред вас с лицата си ". Това съобщи по време на конференцията Станислав Балабанов.

Балабанов подкани Кирил Петков да се подложи на полиграф в постройката на Народното събрание, където да отговори негов ли е почерка на бележката, с която Балабанов разполага, обвързвана с ветото за договарянията за участие на Северна Македония в Европейски Съюз.

Коментар на изявленията на Радостин Василев даде и Ива Митева:

„ Бях упрекната от първата политическа мощ, че съм работила враждебно. Как мога аз да спра законодателната стратегия - тя се изготвя от ръководителя на Народно събрание и се гласоподава в пленарна зала. Обсъжда се от всички съдружни сътрудници “, изясни Ива Митева.

„ Никога не съм серпантина нещо. Напротив - аз помагах на господин Василев да си напише Закона за хазарта и да може да го внесе “, добави тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР