Тошко може да ги плещи всякакви, но в разгара на

...
Тошко може да ги плещи всякакви, но в разгара на
Коментари Харесай

Кой ли ще да е тоя, който ще изхвърли боклука?!

Тошко може да ги рамене всевъзможни, само че в разгара на парламентарно-управленската каша изрече нещо, което стопира дъха. В заплашително-пророчески туит към  " Демократична България " дясната ръка на Слави Трифонов предизвести:  " Не се ебавайте с нас, щото който ни закача след това не съумява да се върне в мача ". И надгради с пресказание като на древен вестител:   " #идватоядетощеизхвърлибоклука ".

Да, не е толкоз накървавено като оценката му за лапсуса на ефирен публицист:  " Ако бяхме в Крумова България, за тази неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона! ". Но пък хаштагът с метаинформация за новия Месия - Боклукчия е потресаващо въздействащ в постигнатата посредством машин(ал)но гласоподаване шизофренна политическа обстановка. Нещо като светлата възрожденска поличба " Туркия ке падне " или кодираните послания от романите на Дан Браун. 

Христо Иванов твърди, че " Има Такъв Народ основават безпорядък, а ГЕРБ се пробват да го играят реда в хаоса ". Иначе казано че първите играят за вторите, че да ги върнат на власт. Ако е правилно, митичният чистач ще да е познатият до болежка от последното десетилетие, в което страната закупи евроатлантическия статут на корупционно бунище. Подобен силогизъм води до безразсъден резултат, та ни се ще Иванов да бърка. 

Дано се е объркала и Татяна Дончева, за която депутатите от Има Такъв Народ били като " детска градина ", а в главите им имало  " единствено сюжети ". В детската градина като се налудуват и напалуват, дечурлигата отново не знаят какво вършат. А пък сюжетите колкото и да са положителни, станат ли прекомерно доста, бъркотията е обезпечена. Затова се надяваме Тошковото заклинание да се сбъдне по опция още тази година.

Боклук за изхвърляне - на всяка крачка, властови коридори, обръчи и кръгове - с лопата да ги ринеш. Пък за това кой с кого да се закача и да се връща ли в мача, си има КОЙ да мисли. Резервната пейка на задкулисието е дълга, сценаристите да вземат решение за входящите прехвърляния - дали да са от Росенец или от Буджака. Само дайте нов избавител, че остарелия към този момент го освиркахме. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР