Торино. Треньорът на Ювентус Андреа Пирло нямаше как да е

...
Торино. Треньорът на Ювентус Андреа Пирло нямаше как да е
Коментари Харесай

Пирло: След като получихме гол, мачът стана съвсем различен

Торино. Треньорът на Ювентус Андреа Пирло нямаше по какъв начин да е изключително благополучен след отпадането на отбора му още на 1/8-финала в Шампионската лига. " Бианконерите " завоюваха с 3:2 след продължения в реванша с Порто, само че отпаднаха от шампионата поради повече получени голове на собствен терен. Наставникът съобщи, че след четири огромни неточности в два мача, е обикновено да бъдеш отстранен.

" Когато направиш четири огромни неточности в два мача в Шампионската лига, е обикновено да бъдеш отстранен. Не считам, че сме създали нещо неверно, откакто Порто остана с 10 индивида. Опитвахме да ги разтелгим, като движим повече топката от едното до другото крило, с цел да разредим телата в наказателното поле. Точно по този начин паднаха и головете. Ще отнеме няколко дни, с цел да изтрием този мач от съзнанието си. Важното е да продължим да подхождаме към всеки дуел с вярната настройка, тъй като е единствено март и имаме още работа, с цел да се изкачим в таблицата в Серия " А ", съобщи Пирло.

" Започнахме добре и можехме да поведем още първоначално, само че Мората не съумя да се разпише. След това пристигна грешката за дузпата, а можеше да получим и втори гол. През второто полувреме обаче показахме играта, която трябваше, а бяхме подкрепени и от обстоятелството, че бяхме с човек повече на терена. Не считам, че имаме проблем по какъв начин започваме срещите. Знаехме, че Порто ще играе по този метод. Всичко можеше да се промени, в случай че бяхме повели първоначално. След като получихме гол, мачът стана напълно друг ", добави наставникът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР